"Kinderen en evangelisatie liggen na aan mijn hart"

 • Nieuwsbrieven • Lea Luiten
  28e nieuwsbriefLea Luiten: November 12th, 2021

  Nog even en we hopen D.V. december en januari op verlof in Nederland te zijn. We zien er erg naar uit! Normaal gesproken kwam ik altijd alleen op verlof, maar nu natuurlijk met Werner en onze twee kinderen Yochanan en Yoël. Met twee jonge kinderen op verlof komen, vereist nogal wat extra organisatie en spullen die we nodig hebben. Maar ongelooflijk hoe snel alles geregeld was door lieve mensen in Nederland die van alles ter beschikking stelden. Een huis, een auto, kinderspullen, alles was zo snel geregeld.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  27e nieuwsbriefLea Luiten: June 28th, 2021

  18 maart werd ons gezin uitgebreid met nog een zoon: Yoël (Yahweh is God). Wat een rijkdom! De afgelopen drie maanden waren vreugdevol maar soms ook pittig. Yoël heeft nogal wat moeite om goed aan te komen maar gelukkig zit er sinds vorige week weer een stijgende lijn in. Het is een vrolijk ventje waar we van genieten en Yochanan is maar wat trots op zijn broertje. Hij zou het liefst onmiddellijk met hem willen spelen, maar helaas moet hij toch nog even geduld hebben. Mijn zwangerschapsverlof zit er weer bijna op.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  26e nieuwsbriefLea Luiten: December 30th, 2020

  Terugkijkend op het jaar 2020 waren er veel uitdagingen maar ook heel veel zegeningen. Bij zegeningen denk ik bijvoorbeeld aan: alle hulp en de financiën die gegeven zijn voor het kinderwerk waardoor we ook voedselpakketten met Evangelisatieboekjes konden uitdelen. We hadden niet kunnen bedenken dat er zoveel voedselpakketten gesponsord zouden worden! Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage! gezondheid bij onszelf en ook bij de kinderen die soms in grote getalen naar de Bijbelclub kwamen. het opstarten van de ouderbijeenkomsten.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  25e nieuwsbriefLea Luiten: August 29th, 2020

  'TANNIE, WANNEER GAAN WE WEER BEGINNEN?' Ik word regelmatig begroet door enthousiaste kinderen die niet kunnen wachten tot ze weer naar de Bijbelclub kunnen komen. En het goede nieuws is dat we over 2 weken kunnen starten met onze eerste Bijbelclub! We beginnen met een klein groepje kinderen en natuurlijk met alle regels die hier gelden: verplicht een masker op, afstand houden enz. Maar wat zijn we blij dat we tenminste weer bij elkaar kunnen komen!Het aantal besmettingen daalt hier in Zuid-Afrika maar het is nog steeds veel (4000 elke dag). Klik hieronder om meer te lezen.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  24e nieuwsbriefLea Luiten: June 13th, 2020

  Lieve mensen, ik kan het nog steeds bijna niet geloven... Nadat ik een paar maanden terug een oproep heb gedaan om aan mensen in nood een voedselpakket te geven, is er al 17499,74 euro binnengekomen! Iedereen die hieraan bijgedragen heeft, heel hartelijk bedankt hiervoor! Ik heb gehoord dat zelfs kinderen spontaan hun spaarpot leeg hebben gemaakt om een bijdrage te geven. Bedankt dat jullie ook de nieuwsbrief weer hebben doorgestuurd en dat we zo ongelooflijk veel mensen al konden helpen. Klik hieronder om meer te lezen.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  23e nieuwsbriefLea Luiten: April 14th, 2020

  Wie had kunnen denken dat zo'n kleine virus de hele wereld in zijn greep houdt... Ook in Zuid-Afrika ontkomen we er niet aan en zitten we sinds een week in lock-down. Met andere woorden: iedereen thuis en alleen naar de winkel om je noodzakelijke boodschappen te doen. Dat betekent dus ook dat ik helaas voorlopig geen Bijbelclubs kan houden. Gelukkig heb ik toestemming gekregen om mensen te bezoeken, deel ik eten uit en help ik waar ik kan. Er zijn namelijk heel wat mensen die geen salaris krijgen in deze 3 weken van lock-down.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  22e nieuwsbriefLea Luiten: December 8th, 2019

  20 september is ons zoontje Yochanan geboren! Yochanan betekent: Jahweh is genadig. We bidden dat hij Gods genade zal ervaren in zijn leven en later anderen mag vertellen over Zijn genade. Hij groeit goed, drinkt, slaapt en huilt veel 😉. We genieten enorm van hem! Tot december heb ik nog verlof, daarna hoop ik weer aan het werk te gaan. Sommige mensen vragen mij hoe ik dat precies ga doen. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden; waaronder dat Yochanan met een aantal Bijbelclubs mee kan gaan en gelukkig zijn er hier veel lieve mensen die graag een uur of twee op Yochanan willen passen.

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  21e nieuwsbriefLea Luiten: July 7th, 2019

  Juli: een maand waar we met dikke jassen en laarzen rondlopen. Inderdaad een grote tegenstelling met Nederland wat betreft temperatuur. Vooral in deze wintermaanden hopen en bidden we dat er veel regen gaat komen. De water-beperking is grotendeels opgeheven, toch moeten we nog steeds zuinig aan doen en proberen we zoveel als mogelijk water te sparen. Hieronder een foto van afgelopen maandag toen ik eten bij een gezin bracht. Ik kon niet uit de auto komen, maar gelukkig kon het eten via de achterkant eruit :).

  (Klik om meer te lezen)

 • Lea Luiten
  20e nieuwsbriefLea Luiten: April 8th, 2019

  Verdriet en veel vragen kwamen de laatste weken naar boven toen we hoorden dat een voor ons bekende tiener (Jaco*), die drie jaar geleden nog bij ons op de Bijbelclub kwam, zijn vriend doodgeschoten heeft. De kogel was voor iemand anders bedoeld, maar heeft dus zijn vriend geraakt die bijna op slag dood was. Jaco is opgepakt en hem wacht een gevangenisstraf. Ik hoop hem daar te bezoeken maar bid alsjeblieft mee voor wijsheid van woorden en voor een hart dat openstaat voor Jezus.

  (Klik om meer te lezen)